• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Magna-Tiles Qubix set 85 stuks

€59,50
De Magna-Tiles® Qubix 29-delige set is het antwoord voor kinderen van drie jaar en ouder.
Levertijd voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden!
Voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden! Je hebt nog: 03:39 uur
Magna-Tiles Qubix set 85 stuks

Met de Magna-Qubix kunnen u en uw kinderen genieten van functies zoals:

Kindvriendelijk 3D-ontwerp: elk van onze magnetische vormen in deze set, inclusief piramides, kubussen en prisma’s, meet ongeveer 25 x 25 mm, zijn perfect voor kinderen van drie jaar en ouder om mee te spelen en te ontdekken. Doorschijnend en kleurrijk, deze stukken verlaten ook de tweedimensionale wereld door een groot aantal 3D-mogelijkheden te creëren.

Educatief: in de klas, op de kinderopvang of thuis zijn kinderen dol op de Magna-Qubix® – en volwassenen ook ;-)! Voeg deze levendige magnetische blokken toe aan je speelruimte om kinderen te helpen ontwikkelen en leren, wiskunde, wetenschap, ruimtelijke en motorische vaardigheden te ontwikkelen en hun horizon te verbrede en fantasie uit te diepen! Terwijl kinderen stapelen, bouwen, tellen en matchen, zullen ze ook hun fijne motoriek verbeteren.

Hoogwaardige constructie: ons magnetische speelgoed voor kinderen bevat robuuste neodymiummagneten die veilig zijn omsloten. Die krachtige magneten houden creaties samen met een kenmerkende “klik”, een geluid dat je vertelt dat de verbinding sterk is en dat structuren intact blijven lang nadat de speeltijd voorbij is.

Ons magnetisch constructiespeelgoed, gemaakt door Valtech, inclusief de Magna-Qubix®, is gemaakt met een persverzegelingsproces en bestaat uit duurzaam, voedselveilig ABS-plastic dat bestand is tegen beschadiging en vrij is van BPA, ftalaten en latex.

De set is volkomen veilig voor kinderen en behoudt zijn heldere transparantie en levendige kleuren jaren lang!

Superieure kwaliteit: gemaakt van food-grade ABS-plastic dat vrij is van BPA's, ftalaten en latex.
Al ons magnetische constructiespeelgoed is met elkaar te combineren! Connetix & alle Magna-Tiles-sets!

Inhoud:

  • 14 vierkante piramides
  • 18 driehoekige prisma's
  • 40 kubussen
  • 6 zeshoekige prisma's
  • 7 rechthoekige prisma's