Mana'o Nani - Wots Dat Wonder Pal

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
€ 30,00 € 20,00 Incl. btw
Wots Dat wil een detective worden. Hij weet altijd wat iedereen aan het doen is. Hij houdt er van om in de keuken te zijn - dit is waar de geheime dingen gebeuren. Sommige zeggen dat hij zijn neus overal in steekt en te veel vragen stelt, maar in het echt is hij gewoon heel erg nieuwsgierig. Deze kleine knuffelbare vent zal nooit van je zijde wijken en zal je altijd in de gaten houden. Zijn gezichtje is met de hand geborduurd en hij heeft een eigen, unieke naam, welke handgeschreven is aan de binnenkant van een mooi ontworpen doosje.

Wonder Pal is een zacht knuffeltje die een dubbele taak heeft; beste vriend thuis en favouriete vriend voor onderweg. 

Dankzij een paar magneten welke binnenin verstopt zijn kan deze knuffelbare teddy getransformeerd worden in een zacht autogordel kussentje wanneer je onderweg bent. Als je een bekend knuffeltje hebt in de auto zal het makkelijker zijn voor een kind zich aan te passen aan lange afstanden en veel reizen. 

Als het knuffeltje van de autogordel af is, wordt het een gewone knuffel met magische krachten - probeer het aan de koelkast, radiator of aan ieder magnetisch voorwerp te bevestigen!

Dit is de nieuwste editie Travel Buddy
Nieuw material maakt de buddies zachter en meer knuffelbaar dan ooit! 


Hand was in koud water. Niet in de wasdroger, niet strijken.
Afmeting: ~21cmx22cm
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.