• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

AAI AAI

Aai Aai brengt stoere unisex baby- en peuter mutsjes. Geen tralala, maar wel hippe, coole items. Een tikkeltje rebels met een aaibaar karakter!
Geen producten gevonden...

AAI AAI

Super stoere beanies van Aai Aai voor baby's en kids die er net wat anders willen uitzien. Aai Aai is bedacht door Marloes tijdens haar pregnancy-bubble in de fase 'ik wil zoveel mogelijk unieke en vooral té coole dingen kopen voor de firstborn'. Dat leek makkelijker gezegd dan gedaan want na 9 maanden was er nog steeds geen muts leuk genoeg en dus kreeg dochtertje Faye op 4 juni 2015 een eigen 'handmade' AAI AAI exemplaar. Naarmate Faye groter wordt, groeien ook de mutsen mee. 

VOORLIEFDE 'HANDMADE' + LIFESTYLE-ADDICT = AAI AAI

Het merk Aai Aai is ontstaan omdat de reacties van buitenstaanders zo leuk zijn, dus dat willen we graag delen. Stoere unisex baby- en peuteraccessoires. Geen tralala, maar wel hippe, coole items. Een tikkeltje rebels met een aaibaar karakter!

Deze stoere muts is handgemaakt in België van soepele jersey zodat je hem niet alleen in de koude seizoenen draagt, maar ook tijdens de lente en frisse zomerdagen. De Aai Aai mutsen worden gemaakt uit soepele rekbare jersey.