• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Blafre

Blafre is een familiebedrijf uit Noorwegen, opgericht in 2005. Het bedrijf is in handen van Ingrid en Remi. Ingrid is designer en Remi regelt al de rest. Hun grootste inspiratie is hun dochtertje, Nora. Het merk Blafre heeft in Oslo een prachtige winkel,
Geen producten gevonden...

Blafre

Het merk

Blafre is een familiebedrijf uit Noorwegen, opgericht in 2005. Het bedrijf is in handen van Ingrid en Remi. Ingrid is designer en Remi regelt al de rest. Hun grootste inspiratie is hun dochtertje, Nora. Het merk Blafre heeft in Oslo een prachtige winkel, showroom en koffiebar.

De producten

Blafre maakt Thermosflessen, lunchboxen en rugtassen. Eenvoudige ontwerpen welke oersterk zijn zoals we gewend zijn van Scandinavische producten. Schattige dieren gecombineerd met grafische designs. Alle producten zijn verantwoord en milieuvriendelijk geproduceerd. De drinkflessen en rugtassen zijn beschikbaar in verschillende maten.

De exclusieve schoolspullen van Blafre zijn perfect voor naar school, de opvang of een picknick. De Scandi style is dan ook terug te vinden in de mooie collectie van Blafre!

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten