• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Chocovenyl

De oprichter van Chocovenyl is moeder en grafisch ontwerper die gek is van interieur design en muurdecoratie voor thuisgebruik. Chocovenyl is het resultaat van passie, creativiteit en pure fun. Het doel van dit bedrijf is om iedereen de kans te geven...
Geen producten gevonden...

Chocovenyl

De oprichter van Chocovenyl is moeder en grafisch ontwerper die gek is van interieur design en muurdecoratie voor thuisgebruik. Chocovenyl is het resultaat van passie, creativiteit en pure fun. Het doel van dit bedrijf is om iedereen de kans te geven z'n thuis omgeving aan te kleden met kleur, humor en oneindige creatieve mogelijkheden te creeren. Ze gebruiken de allernieuwste druk toestellen en topkwaliteit materialen om de stickers te fabriceren.

Chocovenyl ontwerpen werden gecreerd door top artiesten uit alle werelddelen. Ze concentreren zich zowel op klassieke, trendy, innovatief creatieve thema's maar zijn bovenal origineel! ze werden speciaal ontworpen om te in te spelen met de interesses van uw kind.

Chocovenyl is eenvoudig, onweerstaanbaar en lekker zoals chocolade en vanille ijs, gesmaakt door kinderen en brengt het kind naar boven in ieder van ons.

Welke materialen worden door Chocovenyl gebruikt en wat zijn de voordelen ten opzichte van normale stickers?

Chocovenyl materiaal is een nieuw, gepatenteerd, zelfklevend en geweven papier dat eenvoudigweg overal geplaatst kan worden en gemakkelijk verwijderd en hergebruikt. De belangrijkste eigenschappen zijn:

  • Verwijderbaar, en eindeloos herbruikbaar aangezien de zelfklevende eigenschap niet afneemt.
  • Laat geen sporen achter op uw muren.
  • Zal niet verkreukelen of doorscheuren (materiaal is goed bestand tegen scheuren). Vooral belangrijk wanneer de sticker in kinderkamers wordt geplaatst. Het is voor kinderen immers zeer moeilijk om stukjes af te scheuren.
  • Kan op plafond, rond palen en in / rond hoeken gekleefd worden.
  • Kan gebruikt worden in vochtige omgevingen zoals badkamers en toiletten.
  • Kan over bestaand behangpapier worden gebruikt, op voorwaarde dat het oppervlak glad is.

Hoe moet de ondergrond voorbereid worden om de sticker aan te brengen?

De ondergrond dient glad, schoon en droog te zijn. Het is belangrijk dat de ondergrond niet porreus en plat is. Op een ondergrond met een lichte textuur kan de sticker ook nog kleven, maar dit hangt echt van de mate van textuur af. Als de ondergrond net geverfd is, laat het dan 2 tot 3 weken drogen voor u de sticker aanbrengt. In geval gebruik in een vochtige omgeving, zorg dan zeker dat de ondergrond volkomen droog is voor je de sticker plakt. Plak nooit stickers waar kleine kinderen (-3 jaar) eraan kunnen komen. Hoewel het materiaal goed bestand is tegen scheuren, kunnen kleine stukjes of onderdelen gevaar geven voor verstikking.


Is het moeilijk om Chocovenyl stickers te verwijderen of te herpositioneren?

Het materiaal is licht zelfklevend en gemakkelijk te verwijderen van elke ondergrond. Verwijderen is gemakkelijk zowel net na het aanbrengen als na verloop van tijd. Dit en het feit dat het niet kreukeld en moeilijk scheurt zorgt ervoor dat het ideaal is om te hergebruiken op een andere plaats. Door de licht zelfklevende eigenschappen laten de stickers geen sporen na en beschadigd het de ondergrond niet.

You are currently buying products for '' Quit