• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Creative Lab Amsterdam

De ontwerpen van Creative Lab Amsterdam zijn gebaseerd op gevoel en emoties en zullen zeker energie en plezier brengen in de kinderkamer!
Geslacht
Kleuren
Leeftijd

Creative Lab Amsterdam

Het merk

Creative Lab Amsterdam is in 2016 gestart. Het merk heeft een unieke signatuur. Met de originele designs, elegante prints, krachtige kleuren, creatieve printtechnieken en het gebruik van hoogwaardige materialen heeft Creative Lab Amsterdam een sterke marktpositie! De bijzondere ontwerpen van Creative Lab Amsterdam zijn gebaseerd op gevoelens en emoties. De ontwerpen staan garant voor energie en plezier. Zo bepaalt de keuze voor een behang voor een groot deel de sfeer in de (kinder)kamer.  Het uitgangspunt van het merk is dat het ontwerp van een behang nooit willekeurig gekozen mag worden. Of het nu het resultaat is van een uitgebreide en kritische zoektocht of een toevallige "schot in de roos": elk gekozen behang moet je een 100% goed gevoel geven.


Oprichters

In 2016 begonnen Nienke en Heleen (oprichters), aan een spannend avontuur die uitgegroeid is tot wat Creative Lab Amsterdam nu is. Hun journey bestond uit grenzenloos volharden, oneindige veerkracht, out of hun comfortzone en altijd in mogelijkheden blijven denken.

"Als vrouwelijke ondernemer sta je voor dubbele uitdagingen, ontplooien en focus op werk en daarnaast was het voor ons ook de periode dat we kinderen kregen". 

Gelukkig houden de dames van uitdagingen!

Binnen Creative Lab Amsterdam is Heleen verantwoordelijk voor het creatieve gedeelte van het bedrijf. Zij maakt de designs, houdt zich bezig met de product ontwikkeling, marketing en content creatie.

Nienke runt het zakelijke gedeelte van Creative Lab Amsterdam. Daaronder valt sales, de financiën, logistiek, HR en customer-care. Ook is Nienke betrokken bij product ontwikkeling & marketing.

 

Over Creative Lab Amsterdam

Creative Lab Amsterdam wil graag de huidige koers voortzetten en het  nieuwe producten ontwikkelen die het huidige assortiment zullen versterken. 

Ontwerpen

Het dessin op het behang bepaalt voor een groot deel de sfeer in een (kinder)kamer. Het merk biedt zowel drukke en opvallende patronen als subtiele en verfijnde ontwerpen. Alle ontwerpen van Creative Lab Amsterdam zijn gebaseerd op gevoel en emoties en zullen zeker energie en plezier brengen. Ook zijn de ontwerpen geïnspireerd op kunst, architectuur en natuur, waardoor ze een gevoel van originaliteit  zullen oproepen. 

Met de verschillende kleuren en stijlen is het mogelijk om een geschikt behang uit te zoeken die zal aansluiten op een tof interieurthema. Creative Lab Amsterdam vind het ook belangrijk dat het behang aansluit op de persoonlijkheid van de klant. 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten