• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Crocodile Creek

Het doel bij Crocodile Creek is om doordachte, prachtig ontworpen producten te maken voor de kinderen in onze wereld, om te geven om al degenen met wie we werken, om te geven om de wereld waarin we leven en om continu zaden te planten voor morgen, zodat w
Geslacht
Kleuren
Leeftijd
€12,50 €8,95

Crocodile Creek

Ontstaan Crocodile Creek

Crocodile Creek werd geboren in herinneringen aan kinderspel. Spelen in de hoeken en gaten van een klein huis in Indiana aan een met bomen omzoomde straat in de schaduw van de staalfabrieken. Spelen in een kleine tuin met een groen hek en een klimboom en een groene schommel en een groene zandbak. Spelen met het speelgoed van de kindertijd. 

Begin. 1983. New York. In de stad van mogelijkheden en dromen was er een toevallige ontmoeting tussen twee mensen aan de Upper West Side. Een gedeeld idee van het prachtige speelgoed van Europa. Zo was een nieuw bedrijf geboren. 

Een nieuw hoofdstuk. 1994. Indiana. Twee broers kwamen samen aan de zuidelijke oever van Lake Michigan in het land van duinen en staalfabrieken waar ooit de Potawatomi-bevolking rondzwierf. Jaren van samen leren en bouwen, en daarna jaren in de driehoek van North Carolina. Jaren van uitdaging en verandering, jaren van groei en prestatie; jaren van diepe dankbaarheid. Na 36 jaar zijn er meer dan 50 miljoen speelgoed en producten naar kinderen gebracht in meer dan 50 landen over de hele wereld!

Ontdekkingsreizen en verbinding. Reizen over de hele wereld, naar de bergdorpen van Italië en Zwitserland, naar de middeleeuwse ommuurde steden van Duitsland en Spanje, naar de steden in Amerika, oost en west, noord en zuid, naar de steden en fabrieken van Hong Kong, China, de Filippijnen, Sri Lanka en Thailand.

Crocodile Creek groeide en bloeide in het werken met mensen over de hele wereld. Werken met ontwerpers, illustratoren en fotografen, winkeleigenaren en fabriekseigenaren, verkopers, adviseurs, accountants en bankiers, mensen die werken in kantoren, in magazijnen en in fabrieken, mensen die vrachtwagens besturen, boten besturen en vliegende vliegtuigen ... al die tijd met de steun van familie en vrienden, een geweldig netwerk van mensen... honderden, misschien wel duizenden mensen, die samenwerken om een ​​droom werkelijkheid te laten worden, een idee om te zetten in een bedrijf. Alle geweldige mensen door de jaren heen. Mensen - de bouwstenen van Crocodile Creek. Gisteren. Vandaag. Morgen.

Missie en visie

Bij Crocodile Creek geloven ze dat in de momenten van vandaag de kiem ligt voor de mogelijkheden van morgen. Ze geloven dat deze buitengewone tijden in veel opzichten ook tijden zijn om te dromen, te fantaseren en te bouwen. Ze geloven dat dit ook tijden zijn voor inspiratie, ontdekking en creativiteit en dat dit moment in de tijd een tijd is om nog meer om de kinderen in onze wereld te geven.
Het is tijd om ze te koesteren, zodat ze de vreugde van vandaag en de belofte van morgen zullen kennen. Het is een tijd om hen te inspireren, zodat ze het wonder van ontdekking, het plezier van de verbeelding en de sensatie van creativiteit leren kennen. Het is tijd om ze te begeleiden en te onderwijzen, zodat ze de vreugde van verbinding en de voldoening van leren en prestaties zullen kennen.
Het doel bij Crocodile Creek is om doordachte, prachtig ontworpen producten te maken voor de kinderen in onze wereld, om te geven om al degenen met wie we werken, om te geven om de wereld waarin we leven en om continu zaden te planten voor morgen, zodat wij en onze wereld kan bloeien en bloeien in de komende dagen en jaren. - Crocodile Creek

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten