• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Dusq

Bij Dusq geloven we in blijvende herinneringen. Daarom maken we producten die met je meegroeien, idealiter een leven lang.
Geen producten gevonden...

Dusq

Over Dusq

Dusq is ontstaan ​​uit vriendschap. In de rustige uurtjes van de schemering fantaseerden Louise Boeree en Linda Ranzijn, beiden met jarenlange zakelijke ervaring, beiden kersverse moeders, over mooie, innovatieve lifestyleproducten. In het voorjaar van 2018 groeiden hun dromen uit tot de creatie van een nieuw, volwaardig merk, dat niet alleen waarde hecht aan functionaliteit en ethiek, maar ook aan de esthetiek van een product.

Bij Dusq geloven we in blijvende herinneringen. Daarom maken we producten die met je meegroeien, idealiter een leven lang. Wij geloven in betrouwbaarheid. Daarom gebruiken we sterke en eerlijke materialen. Wij geloven in de kracht van familie. Daarom werken we met mensen die we kennen, tijdens werkuren en daarbuiten.

We ontwerpen slimme en duurzame producten die ze ook graag zouden willen gebruiken. Onze aanpak is persoonlijk en professioneel. Daarom zijn we constant op zoek naar innovatieve ontwerpen die niet alleen praktisch en duurzaam zijn, maar ook eigentijds en toch tijdloos. Alleen door op deze manier te werken, kunnen we de beste producten maken, voor nu en voor de toekomst.

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten