• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ette Tete

De missie van Ette Tete is om jonge ouders te helpen bij het zorgen voor hun kinderen door multifunctionele, gebruiksvriendelijke, veilige en visueel mooie kindermeubels te maken.
Geen producten gevonden...

Ette Tete

Ontstaan Ette Tete

In de zomer van 2016 hebben de eigenaren van Ette Tete de eerste stap gezet in de creatie en productontwikkeling van het merk. De eerste hulptorens en wiegen werden gemaakt in de kelder van hun eigen huis - terwijl de vrouw op de kinderen op de bovenverdieping waakte, was haar man in de kelder aan het knutselen. Ette Tete is als een vierde kind voor hun, die samen met hun zonen Madars en Magnuss en dochter Mara opgroeit.
De merknaam van Ette Tete is ontstaan ​​uit hun eerste kind. Ten tijde van de oprichting van het merk was hun oudste zoon slechts 2 jaar oud en hij noemde alles ette, ette, ette, dus dit woord bleef bij hun. Tete daarentegen is een verwijzing naar de vader die alle meubels met zijn eigen handen maakte. De naam is gemakkelijk uit te spreken door kinderen.

Producten

Elk van de producten is uniek en functioneel. Ze willen geen producten maken alleen maar omdat iedereen al onpraktische goederen aan het overproduceren is. Het ontwerp van elk product is gemaakt om duurzaam te zijn, erfelijk voor toekomstige generaties, multifunctioneel en gemakkelijk te gebruiken in het dagelijks leven, niet om stof te verzamelen in een kast. De producten van Ette Tete worden vervaardigd met eigen unieke ontwerpen.

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten