• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Everleigh & Me

Bij Everleigh & Me ontwerpen we functionele producten voor gezinnen met kleine kinderen.
Geen producten gevonden...

Everleigh & Me

Everleigh & Me

Everleigh & Me is een Deens baby- en interieurontwerp bedrijf gevestigd in Kopenhagen. De producten zijn ontworpen om het dagelijks leven van ouders gemakkelijker te maken. Van dit merk verkopen we prachtige matten zodat u uw kind zijn of haar gang kan laten gaan zonder je druk te maken of de vloer vies wordt. 

Het ontstaan

Het idee voor Everleigh & Me is ontstaan ​​toen Everleigh (de dochter van de eigenaresse) 4 maanden oud was en vast voedsel begon te eten. Ze was geschokt door hoe snel een diner in een puinhoop kon eindigen en vooral de vloer onder haar kinderstoel moest meerdere keren per dag worden schoongemaakt. Al de vele gemorste vloeistoffen verpesten hun hardhouten vloeren en zouden haar aandacht van Everleigh afleiden toen ze op handen en voeten havermout uit de scheuren van hun vloeren veegde.

In haar frustraties begon ze te zoeken naar een oplossing die haar vloer kon redden, maar het enige dat ze kon vinden waren transparante bureaustoelmatten die niet bij de stijl van haar huis pasten. Ze nam daarom het heft in eigen handen en besteedde 8 maanden aan het ontwerpen van een praktische en antislip splatmat die aan haar eigen criteria voldeed. Het moet makkelijk schoon te maken zijn, passen in een nordic huis en natuurlijk bestaan ​​uit goede en veilige materialen.

Vandaag hebben ze meer dan 10.000 spatmatten verkocht en Everleigh & Me wordt in meer dan 20 landen verkocht. Everleigh & Me is klaar om in 2021 meer producten te lanceren, ontworpen om het dagelijks leven van ouders met kleine kinderen gemakkelijker te maken.

 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten