• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Gispen

Gispen heeft een indrukwekkende geschiedenis wanneer we kijken naar producten die een bijzondere plaats hebben ingenomen in de wereld van design, innovatie en kwaliteit. Elk ontwerp was op dat moment een innovatieve stap, of het nu over de Giso verli...
Geen producten gevonden...

Gispen

Gispen heeft een indrukwekkende geschiedenis wanneer we kijken naar producten die een bijzondere plaats hebben ingenomen in de wereld van design, innovatie en kwaliteit. Elk ontwerp was op dat moment een innovatieve stap, of het nu over de Giso verlichting gaat of over de ‘Goed wonen’ periode. Dat heeft zich doorgezet in producten voor de kantoorinrichting en later de introductie van kantoorconcepten.

Gispen staat bekend om haar klassiekers. Een selectie van historische Gispen producten wordt nog steeds gemaakt. De collectie bevat replica’s van de stoelen, tafels, sofa’s, fauteuils van ontwerper W.H. Gispen. Zij worden authentiek gereproduceerd, conform het originele design en met de oorspronkelijke materialen zoals bijvoorbeeld bakeliet.


Dombo (a.k.a. Domoor) van Richard Hutten voor Gispen is een vrolijke drinkbeker met grote oren als handvatten. De grote oren zijn een verwijzing naar het menselijk oor; het enige lichaamsdeel dat een heel leven lang blijft groeien. De beker is handig om kinderen te leren drinken zonder te morsen. Hij is ook geschikt als pennenbak of simpelweg als decoratie. De beker is onbreekbaar en vaatwasmachinebestendig. Dombo drinkbeker is een perfect designcadeau voor jong en oud.