• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ilmaha

De betekenis van Ilmaha is baby of pasgeborene. Eerlijke producten voor de allerkleinsten, met veel liefde en precisie handgemaakt.
Geen producten gevonden...

Ilmaha

De betekenis van Ilmaha is baby of pasgeborene. Eerlijke producten voor de allerkleinsten, met veel liefde en precisie handgemaakt.

Onze Missie
Terug naar de basics om het moederschap te ondersteunen, zonder concessies te doen op de kwaliteit van het materiaal of gebruiksgemak. Producten van natuurlijk of biologisch materiaal.
 
Onze visie
We omarmen de kwetsbaarheid van de baby en we nemen deze in bescherming. Ook dragen we hiermee ons steentje bij aan het welzijn van het milieu, dat van groot belang is voor de toekomst van onze kleintjes.
 

Achtergrond Ilmaha

Ilmaha betekend ‘pasgeborene’ of ‘baby’ in het Somalisch. De Somalische taal en cultuur is ons zeer vertrouwd omdat Daphne is getrouwd met een Somalische man. Dat betekend dus ook dat onze (klein)kinderen half Somalisch zijn.

Éen van de eerste stappen die we moesten nemen bij het starten van onze onderneming was het bedenken van een naam. We besloten een paar woorden naar het Somalisch te vertalen en waren direct verliefd op het woord Ilmaha. Een mooi woord met een passende betekenis!

Misschien is het je al opgevallen, maar je ziet binnen onze onderneming meerdere Somalische invloeden naar voren komen. Zo staat er een ster in ons logo, dit is dezelfde ster als op de Somalische vlag. En onze handgemaakte speendoekjes hebben ook de vorm van deze ster.

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten