• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Koziol

Bij Koziol worden al sinds 1927 met veel liefde artikelen ontworpen. Koziol gelooft dat de wereld er vrolijker en kleurrijker uitziet met de mooie designproducten die het te bieden heeft.  Alle facetten van het productieproces vinden plaats in Duitsland.
Geslacht

Koziol

Het merk

Bij Koziol worden al sinds 1927 met veel liefde artikelen ontworpen. Koziol gelooft dat de wereld er vrolijker en kleurrijker uitziet met de mooie designproducten die het te bieden heeft.  Alle facetten van het productieproces vinden plaats in Duitsland. Dit ecologische, economische en vooral sociaal duurzame bedrijf weet van de meest alledaagse producten kunst te maken. De designers van Koziol werken dagelijks aan nieuwe productlijnen. Zij hebben oog voor detail en dat zie je terug bij elk product dat van hun hand komt.

De producten

De multifunctionele opbergbol is niet alleen handig om spullen in op te bergen maar is tegelijkertijd ook een blikvanger. De Koziol Orion bol bestaat uit 2 delen. Beide helften kun je ook onafhankelijk van elkaar aan de wand hangen.

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten