• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Label Label

Label Label; een merk met mooi hout speelgoed!
Geen producten gevonden...

Label Label

Het merk

Label Label is een Belgisch merk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen van veilige babyproducten. Het merk is opgericht in 2005 en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd als betrouwbare fabrikant.

Elk product wordt zorgvuldig ontworpen om comfort en veiligheid voor baby's te bieden, terwijl het ook stimulerend is voor hun ontwikkeling en verbeelding.

Over Label Label

Label label werd in 2005 bekend met zijn Labeldoekjes.
Het idee kwam van een lieve oma die de doekjes maakte voor haar kleindochter. De passie en het enthousiasme werd gedeeld met de consumenten en de doekjes vlogen de deur uit. Al snel kwam er steeds meer concurrentie met hun versie van de labeldoekjes, knuffels en speendoekjes… Het unieke was helemaal weg. Vernieuwing was het geen wat het merk nodig had. Na de originele doekjes en tal van andere ontwerpen, was het tijd om Label Label te vernieuwen.

In 2019 werd de collectie volledig herboren! Het resultaat was een volledig nieuwe huisstijl. Deze is afgestemd op wat de ouders van vandaag belangrijk vinden. trendvolle kleuren, milieubewuste materiaalkeuzes en uiteraard duurzaamhei.  Met deze nieuwe ‘mindset’ werd Label Label eind 2019 vernieuwd en leveren ze nu een duurzame collectie houten speelgoed. 

Label Label besteedt dus veel aandacht aan duurzaamheid.  Het merk werkt ook alleen met materialen die veilig zijn voor baby's en het milieu. Denk bijvoorbeeld aan organisch katoen en gerecyclede materialen in hun producten. Daarnaast werkt Label Label samen met verschillende organisaties. Dit doen ze om de impact op het milieu te verminderen en om te zorgen voor een betere toekomst.

Het ontwerpteam van Label Label is altijd op zoek naar een nieuwe en innovatieve manier om baby's te stimuleren. Ze proberen de kleintjes te ondersteunen in hun ontwikkeling. Het merk werkt daarom ook samen met experts in kinderontwikkeling. Zo zorgt Label Label ervoor dat hun producten voldoen aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid en comfort.

 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten