• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Lotie kids interior

LOTIE kids interior is een nieuw Nederlands kindermeubelmerk dat bestaat sinds 2020. Hun focus ligt op kwaliteit, de juiste (eco-friendly) materialen en een duurzame productie.
Geslacht
Kleuren

Lotie kids interior

Over Lotie Kids

LOTIE ontwerpt en produceert kindermeubels met de authenticiteit van een vintage product maar met de hedendaagse kwaliteit en veiligheid. Met hun meubels willen zij een ruimte creëren waarbij kinderen zich ontspannen en veilig voelen en alle vrijheid hebben om zich te ontwikkelen.

Rebecca en Maritte, het team achter LOTIE, hebben elkaar ontmoet op het werk waar zij hun wederzijdse liefde voor vintage design ontdekte. Rebecca heeft al meer dan tien jaar een online webshop Feestrijk, waar ze vintage meubels, accessoires en handgemaakte producten van gerecyclede materialen verkoopt. Omdat de vraag naar unieke vintage producten toeneemt en het aanbod schaars is, besloten zij om de handen ineen te slaan en hun eigen productlijn te gaan ontwerpen die geïnspireerd is op vintage meubels en accessoires.

LOTIE heeft een passie voor schoonheid, natuurlijke zachte kleuren en zorgvuldig uitgedachte ontwerpen. De focus ligt op kwaliteit, de juiste (eco-friendly) materialen en duurzame productie. Het productieproces wordt zo lokaal mogelijk gehouden om een soepel ontwikkelproces van ontwerp naar product te garanderen. Dit alles garandeert dat een Lotie Kids product uniek is en duurzaam in gebruik!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten