• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Miann and Co

Miann and Co is ontstaan uit de behoefte aan kwalitatief goede, eigentijdse kinderkameraccesoires en speelgoed artikelen in Australië, toen het tweede kindje van oprichters Rebecca en Terry geboren werd. Het stel begon klein maar heeft inmiddels een ...
Geen producten gevonden...

Miann and Co

Miann and Co is ontstaan uit de behoefte aan kwalitatief goede, eigentijdse kinderkameraccesoires en speelgoed artikelen in Australië, toen het tweede kindje van oprichters Rebecca en Terry geboren werd. Het stel begon klein maar heeft inmiddels een uitgebreide selectie van handgemaakte kwaliteits items ontworpen, waaronder knuffels en bijzondere accessoires voor de kinderkamer. 

Twee keer per jaar komen er nieuwe collecties uit met eigenzinnige en eigentijdse ontwerpen, waarbij de nadruk altijd ligt op kwaliteit. De producten worden nu ethisch verantwoord met de hand gemaakt in Azië door een team van gedreven vrouwen. De vrouwen maken de producten vanuit hun eigen huis, wat hen in staat stelt om te werken rond hun kinderopvang en gezinnen. Dankzij hun haakwerk zijn deze vrouwen in staat om gedurende het hele jaar een inkomen te genereren waarvan de hele gemeenschap profiteert. 

De Miann and Co producten worden afgestemd op zowel kinderen als diegenen die jong van geest zijn, liefhebbers van eigenzinnigheid en het niet-alledaagse en op iedereen die zich verbonden voelt met de wondere wereld van de verbeelding, verwondering en creativiteit.

You are currently buying products for '' Quit