• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Minu

Met je baby dicht ingepakt, heb je je handen vrij om veilig samen de wereld aan te gaan, terwijl je je elegant, stijlvol en goed gekleed voelt. De exclusieve stof is ademend en houdt zowel jou als je baby comfortabel en dichtbij.
Geen producten gevonden...

Minu

Ontstaan Minu

Het merk Minu is ontstaan ​​uit de eigen interesse van de eigenaresse voor een gezonde en natuurlijke ontwikkeling van baby's, met de bedoeling om stijl en comfort te creëren die zowel baby's als ouders kunnen waarderen.

Het dragen van baby's werd een passie voor haar kort nadat haar dochter, Vilma, werd geboren. Voor die tijd wist ze niet veel van draagzakken en/of draagdoeken, maar plotseling was er een nieuwe kans voor haar. Ze kwam toevallig bij haar eerste draagdoek, toen ze een heel lang stuk stof in haar kast vond en ze googelde hoe ze een zelfgemaakte kon maken :) Nadat ze erin was geslaagd haar dochter in de draagdoek te krijgen, viel ze snel in slaap en kalmeerde naar beneden, en het voelde alsof ze erin was geslaagd haar met eigen handen en lichaam te kalmeren. Sindsdien is dragen haar favoriete bezigheid geworden.

Later begon ze na te denken over manieren om haar te dragen met draagdoeken die comfortabeler waren maar er toch stijlvol uitzagen. Ze was geïnteresseerd in meer materialen en probeerde het meest geschikte type te vinden. Nadat ze de eerste stukken nieuwe draagdoeken voor haar vrienden had meegebracht, vond ze het een leuk idee en besloot ze het merk Minu op te richten.

Samen met haar man en dochter zijn ze gevestigd in Praag.

Minu draagdoeken

Met je baby dicht ingepakt, heb je je handen vrij om veilig samen de wereld aan te gaan, terwijl je je elegant, stijlvol en goed gekleed voelt met de draagdoeken van Minu. De exclusieve stof is ademend en houdt zowel jou als je baby comfortabel en dichtbij.

Minu Baby Wraps zijn de perfecte, ethische en duurzame draagdoek voor die kostbare pasgeboren dagen en daarna. Verkrijgbaar in een prachtige selectie trendy kleuren, allemaal gemaakt van duurzame, ethische Tencel-stof.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten