• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Misioo

De mooie ballenbadjes van Misioo zijn dé grote hit op dit moment! Dit ballenbad zorgt voor vele uurtjes speelplezier waarbij de motoriek en de zintuigen van je kindje worden gestimuleerd.
Geslacht
Kleuren

Misioo

De mooie ballenbadjes van Misioo uit Denemarken zijn dé grote hit op dit moment! Dit ballenbad zorgt voor vele uurtjes speelplezier waarbij de motoriek en de zintuigen van je kindje worden gestimuleerd.

Het ballenbad kan gemakkelijk worden gebruikt door baby´s, zolang er maar een volwassen persoon in de buurt is. Vanuit onze ervaring is het Misioo ballenbad een grote hit zodra je kindje zelfstandig kan zitten en de verschillende ballen oppakt en onderzoekt. Wanneer je kindje nog niet zo goed zelfstandig kan zitten, dan bevelen wij aan om samen met hem/haar in of naast het ballenbad te zitten.

Zowel het ballenbad als de ballen zijn CE goedgekeurd. Dit betekent dat je kindje met een gerust hart het ballenbad en de ballen kan onderzoeken met zowel armen, benen als mond. Als het ballenbad op een gegeven moment aan een wasbeurt toe is, dan kun je de hoes gemakkelijk losmaken met behulp van een rits. De hoes bestaat voor 95% uit katoen en 5% elastaan en kan worden gewassen op 40 graden. 

Het mooie en stijlvolle design van deze ballenbadjes passen mooi in elke huiskamer of kinderkamer. 

Ontwikkelingsgebieden

  • Het gezichtsvermogen van je kindje wordt gestimuleerd door de verschillende gekleurde ballen.
  • De tastzin wordt gestimuleerd wanneer je kindje in het ballenbad zit of ligt.
  • Wanneer je kindje de ballen oppakt en weggooit wordt de motoriek en de oog-handcoördinatie gestimuleerd.