• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Moi Mili

Tover de speelkamer, babykamer en/of kinderkamer om in een magische plek. Dit prachtige merk maakt gebruik van zachte materialen.
Geen producten gevonden...

Moi Mili

Over Moi Mili

Tien jaar geleden, in een huis vol liefde en goede vibes, ontwierp Klaudia Wcisło haar eerste originele handgemaakte decoraties en cadeaus voor kinderen. Toen wist niemand dat die passie, gekweekt in de privacy van huis, een manier van leven zal worden, zo gewaardeerd door honderden interieurfreaks.

Vandaag de dag is Moi Mili een stip op de "i" voor de meeste designinterieurs en maakt van elke plek een unieke fijne plek, door de goede smaak te benadrukken. We kunnen bogen op een groot aantal waardevolle influencers die het merk Moi Mili volgen en promoten, in plaatsen zoals Californië, Frankrijk, Spanje, het VK, Zuidoost-Azië en Australië. Onze Tipi is besteld door de zeer beroemde Khloé Kardashian :)

Alle Moi Mili-producten zijn ontworpen door Klaudia Wcisło, de merkeigenaar, die ervan houdt om het interieur te verlevendigen en in te richten, zodat het een gevoel van veiligheid en uniciteit geeft. Creativiteit en de honger om nieuwe mooie dingen te introduceren resulteren in nieuwe projecten die heel origineel en leuk zijn om te associëren. Het universele karakter van de leuke accessoires maakt ze perfect voor elke ruimte.

Producten en duurzaamheid

Er staat geen groot kapitaal achter ons, maar een groot hart. Alle Moi Mili-producten worden lokaal gemaakt, in kleine naaikamers en in samenwerking met de beste ambachtelijke naaisters en handwerkers in Polen. Ze hebben waardevolle, langdurige contacten en goede relaties met hun partners - hierdoor kunnen ze de kwaliteit van het product bewaken en een goede werksfeer behouden. Ze creëren in de geest van ZERO WASTE, slingers, dromenvangers, kleine hangers en kussens zijn gemaakt van restjes. Ze naaien en maken alleen mooie producten van de beste OEKO-TEX en GOTS gecertificeerde materialen. De producten zijn gemaakt in overeenstemming met de CE-normen. Voor het verpakken gebruikt Moi Mili altijd papier en katoenen linten.

 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten