• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

My Lovely Thing

My Lovely Thing zet zich in voor een duurzame kwaliteitsbenadering. Ze kiezen en geven de voorkeur aan lokale partners voor de fabricage van hun producten. Ze geven ook de voorkeur aan gerecycled papier voor hun prints en ansichtkaarten. Ten slotte geven
Geen producten gevonden...

My Lovely Thing

My Lovely Thing

Het merk My Lovely Thing werd in 2013 opgericht door Marie Pertriaux. Na zowel grafiek als illustratie te hebben gestudeerd, werkte ze eerst voor verschillende textielgerelateerde bedrijven. Nadat ze naar La Rochelle was verhuisd, besloot ze voor zichzelf een bedrijf te starten door een verzameling illustraties te maken. Haar werk is geïnspireerd door haar dagelijkse leven, haar emoties, haar verlangens en haar dromen. Een fijne lijn, een strak design en pastelkleuren zijn enkele kenmerken van Marie's identiteit. Met haar tekeningen wil ze poëzie, lichtheid en eenvoudige waarden overbrengen.

Producten

My Lovely Thing zet zich in voor een duurzame kwaliteitsbenadering. Ze kiezen en geven de voorkeur aan lokale partners voor de fabricage van hun producten. Ze geven ook de voorkeur aan gerecycled papier voor hun prints en ansichtkaarten. Ten slotte geven ze de voorkeur aan biologisch afbreekbare verpakkingen, meestal gerecycled en recyclebaar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten