• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

SAGA Copenhagen

De gedachten achter de ontwerpen van SAGA Copenhagen zijn kalm met geharmoniseerde kleuren zodat ze zacht en tijdloos lijken en dat is met een hele speciale reden: alle kleine kinderen zijn gevoelig en gevoelig, daarom zijn ze bij SAGA Copenhagen er trots
Geen producten gevonden...

SAGA Copenhagen

Ontstaan SAGA Copenhagen

Saga is een Oudnoors concept en betekent een verhaal over een leven of familie. Saga Copenhagen is een groot deel van het verhaal van de familie geworden. Het is een generatieoverschrijdende samenwerking, over creativiteit als een belangrijk onderdeel van hun DNA, waarbij iets belangrijks in het hart hebben en er ook iets aan doen centraal staat.

Het bedrijf bestaat ​​uit Ole en Charlotte, die in het 17e jaar een interieurzaak runnen en dus veel ervaring hebben. Dat geven ze nu door aan de jongere generatie, de andere kant van het bedrijf. Ida en Joachim, dochter en schoonzoon, die ervaring hebben in de creatieve wereld en communicatie tussen culturen.

Producten

Ze hebben onlangs een kleine nieuwe generatie gecreëerd en met een nieuw leven begint een nieuw verhaal; een nieuw verhaal. Bij Saga Copenhagen helpen ze je om je kleine nieuwe baby de allerbeste start te geven, en ze doen dit door te zorgen voor duurzame kwaliteitsproducten die rekening houden met de gezondheid van het kind, terwijl ze ook goed voor hun bodem zorgen.

Ze helpen het kader te scheppen voor de kleine nieuwe levens, zodat ze met een goed geweten hun kleine voetafdruk op aarde kunnen zetten voor vele generaties. Ze hopen dat hun verhaal, met de boodschap van duurzaamheid, een verschil zal maken voor de aarde en nieuwe generaties. 

De gedachten achter hun ontwerp zijn kalm met geharmoniseerde kleuren zodat ze zacht en tijdloos lijken, en dat is een heel speciale reden: alle kleine kinderen zijn gevoelig, daarom zijn ze bij SAGA Copenhagen er trots op om stille frames te creëren rond de kinderen, zodat ze de allerbeste start in het leven krijgen. Dit doen ze met hun zachte kleurkeuzes, heerlijke zachte materialen en minimalistische ontwerpen. Niet alleen de visuele expressie in de producten zijn belangrijk voor ze. De gezondheid en bewegingsvrijheid van onze kinderen zijn minstens zo belangrijk.

Jonge kinderen kijken niet alleen naar de wereld, ze raken hem aan, zuigen erop en bijten erin. Daarom worden ze extra blootgesteld aan alle chemie die te vinden is in veel van de producten waarmee ze zich omringen. Je kunt je kind het beste beschermen door een aantal producten te kiezen die biologisch zijn en vrij van schadelijke chemicaliën. Al de producten worden vervaardigd in GOTS-gecertificeerde fabrieken, wat zorgt voor goede arbeidsomstandigheden voor alle fabrieken waarmee ze werken. Tegelijkertijd wordt het hele proces van het product van SAGA Copenhagen biologisch geproduceerd, van het zaad dat op het katoenveld wordt geplant tot het in uw handen terechtkomt.

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten