• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Sparkling Paper

The beginning (31 januari 2015)

Posters, prenten, afbeeldingen en spreuken die schitteren aan de muur. Posters met een knipoog, met wijze raad of gewoon van eenvoudige schoonheid. De nieuwe posterwebwinkel van Ingmar van Oosten gaat op 1 februari ...
Geen producten gevonden...

Sparkling Paper

The beginning (31 januari 2015) posters, prenten, afbeeldingen en spreuken die schitteren aan de muur. Posters met een knipoog, met wijze raad of gewoon van eenvoudige schoonheid. De nieuwe posterwebwinkel van Ingmar van Oosten gaat op 1 februari tijdens de ShowUP 2015 online.
 
Voor oprichtster Ingmar gaat een droom in vervulling met de lancering van een eigen collectie van papieren producten waarmee ze hoopt heel wat harten te veroveren in binnen- en buitenland. Ze heeft dan ook een bijzondere collectie samengesteld die qua formaat en design heel goed onderling zijn te combineren, zodat een geheel eigen stijl ontstaat.

‘SPARKLING PAPER bestaat nu uit een collectie posters en kaarten die ik ook zelf zou willen hebben. Ik heb de collectie met liefde ontworpen vanuit  het idee dat je naar eigen smaak een combinatie kunt maken en voor iedere ruimte. De collectie wordt gaandeweg uitgebreid met nieuwe posters en andere papieren producten’, vertelt Ingmar enthousiast. 
 
De collectie is geschikt voor jong en oud. In de categorie ‘kids’ vind je niet alleen hartveroverende dierenplaatjes om de muren van de kinderkamer mee op te fleuren. Je vindt er ook originele geboorteposters, zodat je altijd met een geschikte prent op kraamvisite gaat.

De categorie ‘colour’ bestaat uit kleurrijke afbeeldingen. De collectie is lief, stoer, retro en minimalistisch. Bovendien heeft de collectie veelal een Scandinavisch tintje, waarmee Ingmar meteen haar afkomst verraadt.

Is je interieur toe aan een opfrisser of ben je op zoek naar een persoonlijk cadeau? 
De posters van SPARKLING PAPER, stralen aan je muur en de omgeving straalt mee!

You are currently buying products for '' Sluiten