• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Studio Romeo

Studio Romeo is een Frans merk dat zich richt op het maken van de beste en mooiste draagdoeken. Jeanne, de ontwerpster van de draagdoeken is begonnen met het ontworpen toen haar zoon Roméo geboren werd.
Geen producten gevonden...

Studio Romeo

Het merk

Studio Romeo is een Frans merk dat zich richt op het maken van de beste en mooiste draagdoeken. Jeanne, de ontwerpster van de draagdoeken is begonnen met het ontworpen toen haar zoon Roméo geboren werd. Ze miste ze een fijne, goede draagdoek voor haar baby omdat kinderwagens niet altijd even praktisch waren. De keuze in draagdoeken werd ze niet blij van, doeken van 5 meter lang die constant versteld moeten worden met knopen waar je in vast komt te zitten. Niet te vergeten van de kleuren en syntethische materialen!
Gedurende haar tweede zwangerschap besloot ze dit eco-friendly concept te ontwikkelen met doeken welke comfort, stijl en veiligheid vertegenwoordigen. 


Voordelen van een draagdoek

Het dragen van je kindje in een draagdoek heeft verschillende voordelen, namelijk; het bevordert de ouder-kind relatie, het cognitieve denken van je kindje wordt gestimuleerd door positieve gedachten over veiligheid en vertrouwen die geprikkeld worden door het intense contact met vader of moeder. Verminderde last van luchtbellen en buikkrampjes door de verticale positie van de baby in de draagdoek.
 

Het concept: Geen knopen, geen gespen


De draagdoeken van Studio Romeo zijn zo ontworpen dat je je baby kunt dragen zonder ingewikkeld gedoe met knopen, gespen, klepjes of ringen. De draagdoek van Studio Romeo bestaat uit 2 zachte doeken die middels een lus over de schouders in elkaar schuiven. De draagdoek kan het kindje op 3 verschillende manieren houden, zowel liggend als zittend. Studio Romeo's draagdoeken zijn op de groei van je baby gemaakt, bieden perfecte ondersteuning aan je baby's hoofdje en rug en kunnen gebruikt worden vanaf de geboorte t/m een gewicht van 12 kg.

Natuurlijke materialen


Alle producten van dit merk zijn gemaakt van 100% GOTS-gecertificeerd biologisch katoen in Portugal. Dit betekent dat de draagdoeken en dekens gemaakt zijn van natuurlijke vezels en gifvrij geoogst op bij biologische landbouwbedrijven. Voor dit merk gaat biologisch hand-in-hand met Fair Trade; vandaar dat de materialen die Studio Romeo gebruikt op eerlijke wijze verkregen zijn en Studio Romeo's producten op eerlijke wijze vervaardigd worden. Omdat de huidjes van baby's erg gevoelig zijn, zijn ook de kleur- en verfstoffen die door Studio Romeo gebruikt worden helemaal natuurlijk. Kleur op waterbasis en gemaakt van planten. Ze zijn helemaal vrij van chemische, kankerverwekkende stoffen.


De biologisch katoenen draagdoeken van Studio Romeo zijn daarom een must-have voor elke bewuste vader en moeder!

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten