• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Talpa Things

Talpathings is een klein merk uit Sint-Petersburg, Rusland. Dara Rudakova is de ontwerpster en maker. Evgeny Kirillov is de medeoprichter. Ze houden van dieren en dit is hun manier om deze liefde te uiten.
Darya naait al sinds haar kindertijd; Voor...
Geen producten gevonden...

Talpa Things

Talpathings is een klein merk uit Sint-Petersburg, Rusland. Dara Rudakova is de ontwerpster en maker.  Evgeny Kirillov is de medeoprichter. Ze houden van dieren en dit is hun manier om deze liefde te uiten. Darya naait al sinds haar kindertijd; Voor Talpathings tekent ze de dieren uit de encyclopedie technische tekeningen en maakt hier dan patronen, de borduurwerken en het in elkaar zetten doet ze allemaal met haar naaimachine en werkt ze met de hand af. Elk product is gemaakt in hun gezellige atelier.

Nu er nog mooie dieren betaan in de natuur, laten ze hun persoonlijkheid met geborduurde details zien. Deze brengen zachtheid, vooral in de ogen... zonder ze te kinderachtig er uit te laten zien. "Met het zelf borduren weet ik dat het tijd kost om kleine details aan te brengen, maar ik weet dat dit warmte geeft, wat een machine niet kan vervangen en maakt iedere walvis uniek."

De materialen zijn anti allergeen katoen, gevuld met gerecycled polyester fiber. Geen losse onderdelen waardoor de knuffel ook geschikt is voor jonge kinderen.

De knuffels zijn leuk speelgoed voor kinderen en een prachtig object voor volwassenen dankzij hun eenvoud.

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten