• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

The Birds And The Bees

Love what you do, do what you love! De start van The birds and the bees is een feit. In oktober 2013 besloot Nanda de Jager, de eigenaresse, haar passie te delen met jou. Ze laat zich inspireren door de modetrends van het seizoen en verwerkt dit op e...
Geen producten gevonden...

The Birds And The Bees

Love what you do, do what you love! De start van The birds and the bees is een feit. In oktober 2013 besloot Nanda de Jager, de eigenaresse, haar passie te delen met jou. Ze laat zich inspireren door de modetrends van het seizoen en verwerkt dit op een creatieve manier in haar ontwerpen. Ze hebben iets unieks, in zwart/wit, zijn positief en hebben een subtiele edge. Altijd met een boodschap waar veel van ons zich in zullen herkennen. Wat the birds and the bees belangrijk vindt is dat het bij jou past. Een klein gebaar of een reminder voor elke dag. Jij zegt het met één van de poscards of de grafische, illustratieve en orginele posters. 

The birds and the bees ontwerpt dus speciaal voor jou. En om dit nog wat extra kracht te geven ontwierp Nanda een speciale lijn geboortekaartjes. De kaartjes kunnen voorzien worden van een persoonlijke touch, zodat jij bij de geboorte van je kindje een unieke boodschap de wereld in kan sturen.

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten