• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

The Milk Collective

The Milk Collective is een merk met modern speelgoed en accessoires voor een groeiende familie. Achter het kleine zelfstandige merk zit het creatieve brein van ontwerper en illustrator Jazmin Garner. Geboren in America en opgegroeid in Europa. Voorda...
Geen producten gevonden...

The Milk Collective

The Milk Collective is een merk met modern speelgoed en accessoires voor een groeiende familie. Achter het kleine zelfstandige merk zit het creatieve brein van ontwerper en illustrator Jazmin Garner. Geboren in America en opgegroeid in Europa. Voordat de in Engeland gesetteld was heeft Jazmineen unieke smaak voor design ontwikkeld. 

Samen met haar man welke designer is zijn ze een goed team. Ze spelen met typografie en design om nieuwe originele producten te bedenken om silmpele ideeen magisch te maken. Ze geloven in less is more.

Hun doel is om artikelen te ontwerpen die zowel voor jongens als meisjes geschikt zijn. Ze zijn bezig om kleur toe te voegen aan hun ontwerpen toe te voegen om ze nog meer te laten sprankelen. 

Het duo hoopt om door te gaan met het maken van prachtige artikelen voor groeiende families die er jarenlang van zullen genieten!