• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tiger Tribe

Tiger Tribe maakt prachtige, compacte en draagbare activiteitensets, cadeaus en speelgoed voor kinderen, van baby's tot 12 jaar. Ze willen het voor kinderen gemakkelijk - en leuk - maken om de stekker uit het stopcontact te halen en creatief te spelen.
Geslacht
Leeftijd

Tiger Tribe

Tiger Tribe maakt prachtige, compacte en draagbare activiteitensets, cadeaus en speelgoed voor kinderen en baby's tot 12 jaar.

Anthony en Naomi hebben Tiger Tribe in 2007 opgericht vanuit de garage van hun ouderlijk huis in Melbourne, Australië. Als ouders van twee kleine tijgers was hun visie om fantasierijke en leuke producten voor kinderen te maken. Nu, meer dan een decennium later, zijn ze uit de garage verhuisd en is het team uitgegroeid tot 16.

Hun producten zijn zorgvuldig in eigen huis ontworpen met het oog op Portable Play. Makkelijk in te pakken en gemakkelijk mee te nemen, we maken activiteitensets, speelgoed en cadeaus die ideaal zijn voor kleine tijgers (en ouders van kleine tijgers) onderweg. Elk Tiger Tribe-product is ontworpen om te voldoen aan internationale veiligheidsnormen.

Ze willen het voor kinderen gemakkelijk - en leuk - maken om de stekker uit het stopcontact te halen en creatief te spelen.

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten