• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Up! Warsaw

Geen producten gevonden...

Up! Warsaw

Up! Warsaw is een klein familiebedrijfje, een kleine werkplaats waar ecologische en niet-giftige meubels en accessoires voor kinderkamers worden gemaakt. Het is de wereld van onze eigen jeugd die in de kamers van onze kinderen, die dankzij circustenten en oude televisies, echt gaat leven! 
Up! Warsaw werkt met materialen die geschikt zijn voor kinderen: ze zweren bij hout; plastic past niet bij hen. Alle producten zijn handgemaakt en gekleurd met ecologische, niet giftige verf op waterbasis. 
Hun motto: wanneer je spel, design en functionaliteit met elkaar combineert, verandert het in fantasie en avontuur voor kinderen.

Up! Warsaw bestaat uit Magdalena Nowak, haar man Dominik, en hun twee dochters Alexandra en Lena, die haar grootste helpers, critici, sparringspartners en testers zijn. 
Magdalena: "Toen onze eerste dochter Alexandra werd geboren, werd ik van de ene kant moeder (dus nog meer volwassen), en aan de andere kant voelde ik me weer kind in haar aanwezigheid. Eén van de gelukkigste, spannendste en meest zorgeloze momenten in mijn jeugd waren de zomervakanties als het kleine circis bij ons in de buurt zijn deuren openende. Ik had een afspraak met de circusdirecteur dat ik gedurende de dag hielp om voor de dieren te zorgen en als tegenprestatie mocht ik na de voorstelling op een pony rijden in de circistent. De wereld van het circus: de kleuren, lichten en kostuums - dat vond ik fantastisch en maakte een diepe indruk op me. Ik wilde iets hiervan aan mijn dochter geven. Ik wilde dat ze elke dag kon spelen, slapen en wakker worden in zo'n magische wereld. Ik kon niet de producten vinden die ik daarvoor in gedachten had, dus begon ik er zelf aan: Ik heb gezaagd, geboord, gesmeed en heb mijn kinderlijke fantasie de vrije loop gelaten." 

Up! Warsaw brengt de muren van de kinderkamer tot leven. Deze producten zijn niet zomaar een accessoire voor aan de muur; elk product heeft iets bewegends. Bij de televisie kun je de antennes bewegen en bij de circustent kun je de vlag laten wijzen naar de kant die jij wilt. En dit alles is niet alleen voor het oog,: elke ouder is blij als z'n kind wil opruimen.

Magdalena: "Als we thuis opruimen, dan verzinnen we er altijd een verhaaltje bij. Zo moeten alle dieren naar de circustent om zich voor te bereiden op de volgende show. Op deze manier wordt opruimen zelfs leuk voor je kind!"

Opruimen of niet, wij van Lovely Little One vinden deze stoere tv's en vrolijke circustenten in elk geval erg leuk! zo'n klein podiumpje waar je elke keer weer nieuwe stillevens kunt creëren. Geweldig toch?