• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Wheelybug

De Wheelybug is geweldig speelgoed waar je kind op kan rijden en achteraan kan lopen. Ze geven hetzelfde plezier voor een kind als de traditionele loopauto's, maar dan een dimensie meer. Je gaat voor en achteruit, maar ook zijwaarts en diagonaal want de z
Geen producten gevonden...

Wheelybug

De Wheelybug is geweldig speelgoed waar je kind op kan rijden en achteraan kan lopen. Ze geven hetzelfde plezier voor een kind als de traditionele loopauto's, maar dan een dimensie meer. Je gaat voor en achteruit, maar ook zijwaarts en diagonaal want de zwenkwielen zijn 360 graden draaibaar. De zitting van de Wheelybug is van zacht gevuld vinyl. Gemaakt van de beste materialen geeft dit je kind jaren speelplezier. De Wheelybug is al leuk voor 1 jarigen, want je kunt hem ook heerlijk knuffelen, wegduwen of als loophulp gebruiken. En als ze de eerste stapjes zetten duurt het niet meer lang voordat ze erop wegrijden.

De wheely bug is in Australië al meerdere keren uitgeroepen tot speelgoed van het jaar. De handgemaakte wheely bug is er in verschillende variaties. Hij voldoet aan de Europese speelgoednorm EN71 en wordt al jaren gebruikt in kinderopvang, crèches en speeltuinen.

Hij is gemaakt van multiplex met zwenkwielen en een hardschuimen kern. De voelsprietjes en hoorntjes staan op veren met daarin een veiligheidskoord. De gebruikte materialen zijn uiteraard niet giftig en van eerste klas kwaliteit.De wielen zijn per stuk belastbaar tot 25 Kg, dus in totaal 100 Kg.