• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Wobbel

De Wobbel promoot het spel en gebruikt de balans en kracht. Het bord ondersteunt een speelse maar zeer effectieve manier van lichaamsbewustzijn en balans.
Geen producten gevonden...

Wobbel

Het verhaal van de Wobbel. De Wobbel is afkomstig van de Waldorf-scholen. De internationale naam voor wat in Nederland bekend staat als de Waldorf School. Onder de naam Wobbel presenteren we dit klassieke balansbord in een eigentijds ontwerp en met nieuwe toevoegingen. Houten speelgoed dat jong en oud beweegt.


De Wobbel promoot het spel en gebruikt de balans en kracht. Het bord ondersteunt een speelse maar zeer effectieve manier van lichaamsbewustzijn en balans. Door het bord als trainer te gebruiken om gerichte spiergroepen te versterken en te strekken. Dit geldt zowel voor (jonge) kinderen als voor volwassenen en ouderen.


Opmerkelijk is dat naast deze ontwikkelingseigenschappen de Wobble wordt ondersteund, vooral geïnspireerd door zijn indrukwekkende maar ongedefinieerde vorm. Juist dit soort moedigt creativiteit aan en laat de Wobbel als een Barbapappa van alles zijn om het kind zelf te zien.


Onze ervaring is dat de Wobbel als een magneet voor kinderen is. Niet alleen voor het uitbundige en speelse (samenwerkings) spel maar ook voor rustmomenten en meer individueel spel.


De Wobbel is gemaakt van zorgvuldig gestapelde en geperste beukenlagen en heeft een unieke kromming. Desgewenst kan de wiebel worden gekleurd en voorzien van vilt of kurk.
De Wobble is door zijn vorm en ziet eruit als het enige speelgoed dat u niet hoeft op te ruimen. Hij is geweldig in elke woonkamer. De Wobble is bedoeld voor binnen, maar kan, mits zorgvuldig gebruikt, ook buiten.


Kinderen ontdekken zelf de oneindige mogelijkheden van de Wobbel. Het is dus een ideale opstap voor bijvoorbeeld in de keuken om samen te koken of natuurlijke koekjes en cake bakken.

 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten