• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Yumi Baby

Yumi Baby is opgericht door de zusjes Lieke en Marijke. Ze zijn allebei moeder en wonen in Friesland. Hun passie is om hun liefde voor serene, mooie prints om te zetten in zachte exclusieve babyproducten.
Geen producten gevonden...

Yumi Baby

Over Yumi Baby

Yumi Baby is opgericht door de zusjes Lieke en Marijke. Ze zijn allebei moeder en wonen in Friesland. Hun passie is om hun liefde voor serene, mooie prints om te zetten in zachte exclusieve babyproducten. Alle ontwerpen zijn uniek, met de hand geschilderd en met passie gemaakt. Hun liefde voor schilderijen - en vooral voor aquarel is geïnspireerd door hun oma. Haar schilderijen hebben regelmatig invloed op de collectie. Yumi is een Japans woord voor mooi, wat goed past bij de stijl. Yumi wordt uitgesproken als YUW-Miy, wat klinkt als 'jij en ik'. Een verwijzing naar de twee zussen die dit label runnen- maar ook jij en je baby; moeder en kind.

Doel

Ze streven ernaar om een ​​toonaangevend maatschappelijk verantwoord babymerk te zijn. Ze zijn gericht op milieuvriendelijke productie en gebruiken gecertificeerd biologisch katoen. Ze produceren zoveel mogelijk in Nederland op sociale werkplekken die kansen bieden aan mensen die anders moeilijk op de werkvloer zouden komen. Ze onderzoeken hun toeleveringsketen om eerlijke arbeid en duurzame milieupraktijken te garanderen bij Yumi Baby. 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten