• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Mies & Co boxkleed little dreams 80x100

€89,95
Ontworpen voor spelen in de box of op de vloer.
Met Play Blanket Little Dreams heb je een rustig, maar elegant boxkleed in huis, die ook perfect mee kan worden genomen naar andere kamers.
Levertijd voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden!
Voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden! Je hebt nog: 03:39 uur
Mies & Co boxkleed little dreams 80x100

Ontworpen voor spelen in de box of voor op de vloer. Met Play Blanket Little Dreams heb je elegant boxkleed in huis die ook perfect mee kan worden genomen naar andere kamers. Play Blanket Little Dreams heeft een zachte kolibrie print en is afgewerkt met een leren label en piping.  lay Blanket is gevuld met een zachte materiaal waardoor je kindje er ook heerlijk een slaapje op kan doen.

Mies & Co laat haar boxkleden maken in Europa in goede werkomstandigheden. We produceren ze iets groter zodat ze na een wasbeurt niet te klein zijn voor de box. Rek hem na het wassen even uit, wrijf hem glad en hij is weer zoals voor de was.  

Productinformatie:

  • Afmeting: 80 x 100 cm
  • Materiaal: Dit product is gemaakt van 100% katoen, afgewerkt met piping, een leren label en met een polyester vulling.
  • Wassen: Mies & Co laat haar boxkleden maken in Europa in goede werkomstandighedenWe produceren ze iets groter doordat ze na een wasbeurt niet te klein zijn voor de box. Rek hem na het wassen (40 graden) even uit, wrijf hem glad en hij is weer zoals voor de was.