• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

muurstickers driehoekjes

Muurstickers driehoekjes zijn perfect voor het snel en eenvoudig decoreren van de muur in de baby of kinderkamer. Je geeft met een sticker in driehoekvorm een leuk accent aan die ene muur, deur of kast.
Geslacht
Kleuren

muurstickers driehoekjes

Muurstickers driehoekjes zijn perfect voor het snel en eenvoudig decoreren van de muur in de baby of kinderkamer. Je geeft met een sticker in driehoekvorm een leuk accent aan die ene muur, deur of kast. Ook stickers in andere vormen behoren tot het assortiment. Er zijn muurstickers in allerlei stijlen verkrijgbaar waarbij je zelf het formaat en de kleur kunt kiezen. Zo zorg je voor een persoonlijke sticker die perfect in jouw interieur past.

 

Echte sfeermaker

Muurstickers zijn een leuke decoratie die je niet alleen in de kinderkamer kunt gebruiken, maar overal in huis door de grote mogelijkheden en toepasbaarheid. Om de gehele kamer in stijl aan te kleden, kun je ook je deur of kast beplakken. Door het uitgebreide assortiment in allerlei maten en kleuren, kun je zelf kiezen welke look je in de baby of kinderkamer wilt halen. Je kunt ook kleuren driehoekjes combineren voor een speels effect. Voor een stoere look passen muurstickers driehoekjes perfect in ieder kamertje!

 

Opplakken van de stickers

Het opplakken van muurstickers is heel eenvoudig. Kleinere stickers kunnen met de hand van het vel gehaald worden. Grotere stickers vergen meer voorbereiding, je plakt met schilderstape de sticker over het midden vast waarna je eerst de ene helft vanuit het midden plakt, en daarna de andere helft vanuit het midden. De muurstickers worden gemaakt van vinyl, een sterk materiaal dat geschikt is voor langdurige decoratie. Let op dat je de stickers kunnen alleen op een gladde, schone en droge ondergrond kunt bevestigen. Als je twijfels of vragen hebt over jouw ondergrond, kun je altijd contact met ons opnemen. De muurstickers driehoekjes plak je in een handomdraai!

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten