• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

OVERIGE FIGUURTJES

Ben je op zoek naar stijlvol, unieke muursticker hartjes, dan ben je bij ons aan het juiste adres!
Geslacht
Kleuren
€15,00 €5,95
€15,00 €5,50
€8,95 €6,95
€8,95 €7,25

OVERIGE FIGUURTJES

Ben je op zoek naar stijlvol, unieke muursticker overige figuurtjes, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Versier elke kinderkamer naar een interieur droom met deze muursticker overige figuurtjes.

 

Een muur vol

Versier elke kinderkamer met muurstickers overige figuurtjes om alles mooier te maken! Plak ze zo op of gebruik ze in combinatie met bijvoorbeeld een te gekke en hippe poster of een eenvoudig en bruikbaar muurplankje, wandkastje of houten kapstok. Verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten, zowel voor jongens als voor meisjes maar ook neutrale stickers overige figuurtjes zitten erbij! Plak bijvoorbeeld voor een stoere jongenskamer superhero muurstickers, zwarte gave tipi's of zwarte wolkjes op! Voor een meisjes kinderkamer is het erg leuk om bijvoorbeeld strikjes, confetti, roze balonnen, bloemen, veertjes of regenbogen op te plakken. Ook neutrale stickers met bijvoorbeeld planten, cactussen, boompjes of een glow in de dark maan zullen goed opvallen!

 

Groot naar klein

Er zijn veel verschillende soorten en ook maten beschikbaar bij Mevrouw aardbei. Van kleine gouden druppeltjes naar hele grote ballonnen! De kleinste stickertjes zijn goed te verdelen door de kamer om wat extra leegte op te vullen. De grote hippe overige figuurtjes zijn echte eyecatchers en maken van een lege muur een kunstwerk!

 

Opplakken van de stickers

Het opplakken van muurstickers is heel eenvoudig. Kleinere stickers kunnen met de hand van het vel gehaald worden. Grotere stickers vergen meer voorbereiding, je plakt met schilderstape de sticker over het midden vast waarna je eerst de ene helft vanuit het midden plakt, en daarna de andere helft vanuit het midden. De muurstickers worden gemaakt van vinyl, een sterk materiaal dat geschikt is voor langdurige decoratie. Let op dat je de stickers kunnen alleen op een gladde, schone en droge ondergrond kunt bevestigen. Als je twijfels of vragen hebt over jouw ondergrond, kun je altijd contact met ons opnemen. De muurstickers driehoekjes plak je in een handomdraai! De gaafste en mooiste muursticker overige figuurtjes vind je bij Mevrouw Aardbei!

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten