• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

TEKSTEN

Ben je op zoek naar stijlvol, unieke muursticker teksten, dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Geen producten gevonden...

TEKSTEN

Ben je op zoek naar stijlvol, unieke muursticker teksten, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Versier elke kinderkamer naar een interieur droom met deze muursticker teksten.

Muursticker teksten

Wat is er nu mooier dan een prachtige inspirerende tekst op de muur? Deze hippe muursticker teksten bij Mevrouw Aardbei zijn makkelijk op de muur te bevestigen en ook nog eens makkelijk om te verwijderen. Zelfs op een donkere muur zijn. er witte of gouden stickers zodat het nog opvalt dus er is geen muur meer die saai hoeft te zijn! De tijdloze ontwerpen van deze teksten zullen vrijwel overal bij passen en mooi staan, en het maakt niet uit voor wie het is! Als je na uren van decoratie plezier klaar bent verwijder je deze stickers zonder resten achter te laten van je muur.  De muurstickers worden gemaakt van vinyl, een sterk materiaal dat geschikt is voor langdurige decoratie. 

Shanna Murray

Deze muursticker teksten zijn van Shanna Murray, die woont en leeft in New York als optimist en kunstenaresse. De teksten en ontwerpen zijn door Shanna ontworpen en hebben een zelfgemaakte uitstraling wat het juist zo mooi maakt. Sommige van de ontwerpen hebben takjes bij de vormgeving, andere zijn wat simpeler en strakker met alleen de quote.

Goed wakker worden

Hang deze prachtige muursticker teksten boven of naast het bed van je kleine, en ze worden elke dag wakker met een tekst die motiverend en inspirerend is en ze kunnen de hele dag weer door! Deze mooie muursticker teksten hebben verschillende teksten in verschillende lettertypes en kleuren, dus voor ieder wat wils! Wat mooi staat boven een kinderbedje is ook mooi boven een wiegje of zelfs in een woonruimte zoals de gang of in de woonkamer. De gaafste en mooiste muursticker teksten vind je bij Mevrouw Aardbei!

 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten