• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

NoFred behang plant met lieveheersbeestjes

€65,00
Daag je kinderen uit voor een telwedstrijd door de kleine gevlekte lieveheersbeestjes te zoeken, die zich vastklampen aan de randen van het blad van Nofred's Ladybird-behang.
Levertijd 3-8 werkdagen
Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
NoFred behang plant met lieveheersbeestjes

Daag je kinderen uit voor een telwedstrijd door de kleine gevlekte lieveheersbeestjes te zoeken, die zich vastklampen aan de randen van het blad van Nofred's Ladybird-behang. Een van de Nofred-kinderbehangjes waarmee je elke dag een beetje magie brengt, dit delicate herhalingspatroon in gewassen, rustgevende kleuren voegt waanzin aan hun muren toe. Een deel van de lijn met iconisch Deens designmeubilair voor kinderen dat er ook goed uitziet in de context van het grotere huis, Ladybird is een van de drie kinderbehangjes van Nofred voor het bedekken van een kamer, een muur, een hoek of een hoekje.

KLEUR: Gebroken witte achtergrond met gemengde kleuren

MATERIAAL: Wasbaar en milieuvriendelijk niet-geweven bedrukt papier

0,5 meter breed en 10 meter lang,

PATROON HERHALING: 50 x 40.6cm, met een herhaling om de 40.6cm

PRODUCTIE: Ontworpen in Denemarken; duurzaam geproduceerd in de EU.

Smeer plaksel de muur en breng het papier er direct op aan. De rechter- en linkerzijden van het papier lopen perfect over de lengte van elke rol, dus het effect is naadloos wanneer de randen van elke rol strak zijn uitgelijnd met de rand ernaast. Gebruik kant-en-klare behangplaksel voor niet-geweven papier. Instructies zijn bijgevoegd.