• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

NoFred behang safari met leeuwen en tijgers

€65,00
Leeuwen en tijgers! Het Nofred-kinderbehang waarbij elke dag een beetje magie kan ontstaan en grote katten vrij rondlopen tussen te grote bladeren.
Levertijd 3-8 werkdagen
Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
NoFred behang safari met leeuwen en tijgers

Leeuwen en tijgers, oh my! Met het Nofred-kinderbehang hebben ze een behang gecreëerd waarbij elke dag een beetje magie kan ontstaan, waar grote katten vrij rondlopen onder te grote, schetsmatige bladeren. Maar zijn deze felle katachtigen gekrompen door magie? Of spelen ze verstoppertje? Een deel van de lijn van iconisch Deens designmeubilair voor kinderen dat er ook goed uitziet in de context van het grotere huis, Safari is een van de drie kinderbehangjes van Nofred voor het bedekken van een kamer, een muur, een hoek of een hoekje.

KLEUREN: Groene achtergrond met groene en oranje patronen

MATERIAAL: Wasbaar en milieuvriendelijk niet-geweven bedrukt papier

MATEN: 0,5 meter breed en 10 meter lang 

PATROON HERHALING: 50 x 40.6cm, met een herhaling om de 40.6cm

PRODUCTIE: Ontworpen in Denemarken; duurzaam geproduceerd in de EU. De rechter- en linkerzijden van het papier lopen perfect over de lengte van elke rol, dus het effect is naadloos wanneer de randen van elke rol strak zijn uitgelijnd met de rand ernaast. Gebruik kant-en-klare behangplaksel voor niet-geweven papier. Instructies zijn inbegrepen.