• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ooh Noo loopwagen hout - wit

€119,90
Prachtige houten loopwagen in Scandinavische stijl door Ooh Noo uit Slovenië.
Levertijd ongeveer 2 weken
voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden! Je hebt nog: 03:39 uur
Ooh Noo loopwagen hout - wit

Prachtige houten loopwagen in Scandinavische stijl door Ooh Noo uit Slovenië. De eerste stapjes van je kleintje zijn kostbaar. Met de Ooh Noo loopwagen worden deze eerste stapjes extra leuk. De loopwagen is stevig en kan daardoor goed helpen bij het behouden van evenwicht. 

Let op: De Ooh Noo loopwagen is een pre-order.

Prachtige loopwagen

- Afmetingen: 43,5 cm x 55 cm x 30 cm 
- Materiaal: Handgemaakt in hout met rubberen ringen rond de wieltjes en een metalen handvat.
- Gemaakt in: EU

Schoonmaken:
Veeg eventueel vuil van de loopwagen met een vochtige doek. Dit verwijdert vuil van algemeen gebruik. Hardere vlekken zoals voedsel of kleur kunnen moeilijk te verwijderen zijn.

ge-upcycled

De loopwagen is gemaakt van hout en metaal en daardoor makkelijk te recyclen. Het is echter ook op een andere manier attent op het milieu. De wielen zijn gemaakt van hout. Het cirkelvormig zagen van natuurlijk ongelijk hout kan een grote hoeveelheid slechte resultaten opleveren. Deze zouden normaal gesproken als afval eindigen. Omdat de wielen van de loopwagen een dikke rubberen voering hebben, hersteld dit eventuele licht oneffen wielen en voorkomt het verspilling. Bovendien worden dezelfde houten wielen gebruikt op drie andere Ooh Noo-producten. Deze vereisen wel perfect gesneden resultaten. De wielen die in deze gevallen niet kunnen worden gebruikt, worden als wielen op de loop wagen ge-upcycled.

Het merk Ooh Noo

De producten van Ooh Noo zijn ontworpen en gemaakt met liefde. De ontwerpen worden door middel van traditioneel vakmanschap gemaakt in Slovenië, Europa. De Ooh Noo collectie wordt door een team van eigen ontwerpers gerealiseerd. Als het gaat om kinderen, doen ze geen concessies: alles is met de hand gemaakt uitsluitend uit pure materialen.

Let op: dit product pakken we niet in wegens het formaat.