• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

OPBERGERS

Zoveel moois, maar waar laat je het allemaal? Ieder huis heeft een aantal goede opbergers nodig. De meest stijlvolle, schattige en unieke opbergers voor de kinderkamer vind je bij ons. Het ruime aanbod opbergmanden, paper bags, wandplanken, muurhuisj...
Geslacht
Kleuren
Leeftijd

OPBERGERS

Opbergers zijn ideaal. Zoveel moois aan spullen, maar waar laat je het allemaal? Ieder huis heeft een aantal goede opbergers nodig. De meest stijlvolle, schattige en unieke planken, muurhuisjes en kapstokken voor de kinderkamer vind je bij ons. Het ruime aanbod opbergmanden, van onder andere het Spaanse merk Nobodinoz en het Scandinavische merk Liewood, paper bags van A Little Lovely Company of Tellkiddo, wandplanken van Mum & Dad Factory, muurhuisjes van ons huismerk, Mevrouw Aardbei, haken van verschillende merken en kapstokken van Iris Handverk uit Zweden, biedt echt voor ieder wat wils!

Muurhuisjes 

Wist je dat onze muurhuisjes zorgvuldig en stuk voor stuk worden nagekeken op foutjes? Onze collega Ina mag zich daarom ook 'Hoofd Muurhuisjes' noemen! Zij controleert elk huisje en pakt ze daarna mooi in, in set van drie. 

De huisjes zijn geheel zelf te stylen en op te pimpen. Een van onze oude stagiaires schreef er een blog over! 

Plankjes en kapstokken 

Iris Handverk is ons favoriete merk als het om kapstokken gaat. Het bedrijfje uit Zweden heeft plankjes met 2, 4 of 7 haken. Op Instagram zijn ze razend populair en zie je ze in elke hippe kinderkamer wel terug! Aan de haakjes kun je perfect een klein jasje ophangen, of een zakje met je kindje's favoriete speelgoed.

Onze plankjes komen onder andere van Mum & Dad Factory en Petit Monkey. Het eerste merk verkoopt prachtige, simpele plakjes van gebogen beuken multiplex. Van het merk Petit Monkey hebben wij tipi-wandkastjes in verschillende kleuren, zoals roze, mint en zwart.

Onze opbergers zijn er in alle vormen en maten, kun jij een keuze maken?

 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten