• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

OPBERGZAKKEN

Ben je op zoek naar stijlvolle, unieke opbergzakken van mooi materiaal, dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Geslacht
Kleuren

OPBERGZAKKEN

Ben je op zoek naar stijlvolle, unieke opbergzakken van mooi materiaal, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Opergzakken zijn te verkrijgen in veel moie unike prints en patronen van diverse prachtige merken.

Geen rommel

Of je nu veel kleine spulletjes heb of veel groot speelgoed of knuffels; alles past wel in een opbergzak. Ferm Living heeft een handige opbergzak met wel 9 kleine vakjes waar je dingen zoals kleine rammelaars en knuffels, pennen en nog veel meer in kunt bewaren. De zak is makkelijk op te hangen dankzij het gaatje aan de bovenkant en heeft een trendy kleur die nu bij zowel jongens als meiden kamers past. Speelgoed is makkelijk op te bergen en mee te nemen na het spelen met de Play and Go opbergzakken; deze zak gebruik je om op te spelen en als je eenmaal klaar bent ruim je het in één beweging op. De zakken zijn gemaakt van  zeer stevig 100% duurzaam katoen/canvas.

Ook voor de grootste spullen

De grootste spullen kunnen ook makkelijk worden opgeborgen in bijvoorbeeld de prachtige en simpele zakken van Tellkiddo. Deze zakken hebben een simpel ontwerp en zijn leuk, maar niet te druk in je kamer. Tellkiddo heeft zowel paper zakken als stoffen zakken; dus kies met je leuk vind! De grote zakken kun je omvouwen naar de hoogte die je wilt, dus je kunt er makkelijk al je speelgoed in kwijt. Wat ook mooi is om te doen is er een grote plant in te doen als blikvanger in je kinderkamer, babykamer of voor in de rest van het huis. De papieren opbergzakken hebben een handgeschilderde print, gemaakt met verf op waterbasis, en zijn gemaakt van sterk en gerycycled papier.

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten