• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

OVERIG

Mevrouw Aardbei biedt babykleding voor stylish kids! De mooiste items van onder andere Boumy, Sproet & Sprout en Donsje shop je bij ons!
Geslacht
Kleuren
Leeftijd
-40%
Liewood Bre sandalen dark rose
€25,00 €15,00
+
€40,00 €20,00
+
-50%
Liewood sandalen Monty navy
€40,00 €20,00
+
€26,00 €13,00
+

OVERIG

Mevrouw Aardbei biedt kinderkleding voor stylish kids! De mooiste items van onder andere Boumy, Sproet & Sprout en Donsje shop je bij ons! Shirts, truien, schoenen, tasjes, haarbandjes, sokjes, rugzakjes, petjes of mutsjes voor jouw kleine? Shop ze hier!

Onder kleding valt veel meer dan enkel broekjes en shirtjes. Wij hebben een ruim aanbod aan de coolste tasjes en de hipste rugzakjes. 

Rugzakjes en tasjes

Eef Lillemor heeft de schattigste tasjes en rugzakjes. Gaat jouw kindje naar groep 1 van de basisschool? Vind bij ons leuke rugzakjes waar perfect een broodtrommel en fles in passen. Ook voor de gymkleertjes hebben wij perfecte, makkelijk te openen tasjes! Lekker samen op stap! 

Mutsen, petten, haarbandjes

Heeft jouw zoontje ook al een coole pet met eigen naam erop? Via ons kun je bij Let's Rebel zo'n vette pet laten maken! En je meisje dan? Een lief haarbandje of zonnehoedje? Liewood en Mies&Co hebben de schattigste accessoires.

Kinder- en babykleding

De kinderkleding die wij aanbieden, kan per seizoen van merk veranderen. Dit komt omdat wij één collectie per keer inkopen. Mochten we, tegen de tijd dat die collectie begint op te raken, een ander merk vinden, dan verkopen we deze weer.

Wist je dat kinderkleding niet altijd een verkleinde versie is van kleding voor volwassenen, maar dat dat het wel steeds meer wordt? Diverse kledingstukken worden feitelijk alleen voor kinderen gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn wanten, maillots, petticoats, overgooiers en rompertjes.

Kinderen moeten vaak wat warmer gekleed worden dan volwassenen. Een baby regelt zijn temperatuur vooral via zijn hoofdje. Het hoofdje van een baby is in verhouding bij de rest van zijn lichaam redelijk groot en beslaat 20% van het lichaamsoppervlak. Daardoor koelt je baby eerder af. Kinderkleding zal vaak "op de groei" gekocht worden, waardoor het in eerste instantie iets te groot valt. 

 

Shop kinderkleding van de hipste merken bij Mevrouw Aardbei.

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten