• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

LAARZEN & PARAPLU'S

Met de coole regenlaarzen met allerlei printjes en kleuren kan je kindje op een regenachtige dag lekker in de plassen springen!
Geen producten gevonden...

LAARZEN & PARAPLU'S

VanPauline

Met de coole regenlaarzen met allerlei printjes en kleuren kan je kindje op een regenachtige dag lekker in de plassen springen! Combineer de regenlaarsjes met de te gekke paraplu's. Zo is je spruit helemaal regenproof en kan hij of zij een heerlijke dag beleven zonder doorweekt thuis te komen. 

Let op: de kleuren van de paraplu en de laarzen komen niet helemaal overeen met elkaar. Mocht je dezelfde kleur laarzen en paraplu bestellen, houd er dan rekening mee dat kleuren niet 100% hetzelfde zijn.

De Laarzen

Maak je klaar voor de herfst met VanPauline! Dit merk is onze favoriet als het om laarsjes gaat. Gemakkelijk schoon te maken, de laarsjes zitten lekker...Wie wil deze laarzen nou niet? Ze zijn geschikt om uren in de plassen te spetteren en door de modder te rennen.

De laarzen hebben een matte uitvoering. De buitenkant is gemaakt van rubber en de binnenkant is gevoerd met textiel. Er zijn 4 verschillende kleur en print samenstellingen te verkijgen. Van schattig tot stoer, voor ieder wat wils! De laarzen zijn verkrijgbaar in de volgende maten:

Maat  Lengte  
21: 13,5  
22: 14,5  
23: 15,3  
24: 15,8  
25: 16,3  
26: 16,8  
27: 17,3  
28: 18  
29: 18,7  
30: 19,4  
31: 20,1  
32: 20,8  

De bovenstaande centimeters zijn de afmetingen van het binnenzooltje van de laars.

Meetinstructies:

1. Zet beide blote voeten staand op een stuk papier. Zorg dat je kindje goed rechtop staat. Teken de voetomtrek.
2. Meet de afstand van de hiel tot het puntje van de grote teen, dit is de voetlengte in centimeters. Ga voor de schoenmaat altijd uit van de langste voet.
3. Tel 1 à 1,5 centimeter bij de gemeten voetlengte op en zoek de juiste maat in bovenstaande tabel. Neem bij twijfel de grotere maat.

De laarsjes worden zonder schoenendoos geleverd.

De Paraplu's

Ook de parapluutjes mogen niet missen. Met de heerlijke kleuren en printjes fleuren deze paraplu's een regenachtige dag helemaal op. De parapluutjes hebben een totaal lengte van 58cm en een diameter (geopend) van 73cm. Een perfect formaat voor kinderen!

 

 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten