• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

30x40CM POSTERS

30x40CM posters zijn niet meer weg te denken uit een kinderkamer. Ben je op zoek naar een originele kinderposter in het formaat 30x40? We hebben prachtig geïllustreerde, posters om de babykamer of kinderkamer een mooie sfeer te geven.
Geslacht
Kleuren
-47%
Lilipinso poster bunny
Lilipinso poster bunny
€16,95 €8,95
+

30x40CM POSTERS

Posters zijn niet meer weg te denken uit een kinderkamer. Ben je op zoek naar een originele kinderposter in het formaat 30x40? We hebben prachtig geïllustreerde, posters om de babykamer of kinderkamer een mooie sfeer te geven. 

 

Lilipinso

Een prachtig merk met de mooiste ontwerpen, zeker mooi in een roze of witte meidenkamer. De ontwerpen van Lilipinso zijn simpel maar lief. Zoals een lief konijntje van de 'Hello bunny' posters. Een bestseller is de roze Flamingo van Lilipinso ontworpen door Lucie Bellion. Een sierlijke Flamingo met gouden stipjes en een gouden kroontje op haar hoofd. Voor in echt meisjes kamertjes. Erg lief en zoet. Zeker in combinatie met de bijpassende poster met een Flamingo veer. Dan is er ook nog de poster Fawn;  Liggend in het gras is ze aan het genieten van de bloemetjes en een vlindertje. Voor een prachtige rustige sfeer in de baby- en kinderkamer met zachte kleuren zoals oker geel, groen en abrikoos. Prachtig getekend door de ontwerpster met waterverf, ze komen bijna echt tot leven in het kamertje! 

Mrs. Mighetto

Deze prachtige poster Flying Sparrow van Mrs Mighetto is van hoogwaardige kwaliteit en gedrukt op
170 g Munken Polar Rough mat papier om de mooie uitstraling van het origineel in aquarel te behouden. . De posters worden eenmalig uitgegeven en zijn niet na te bestellen (limited edition).

Al deze prachtige 30 x 40 passen bij de Ferm living frame, en staan hier ook mooi bij. Verder zijn er andere posterframes waar deze 30x40 posters goed in passen. Wil je liever wat anders? Dan kun je de poster natuurlijk ook ophangen in een lijst of met decoratieve tape op de muur plakken. Combineer de 30x40 samen of combineer deze te gekke posters met muurstickers. Versier je muur en maak er je eigen ruimte van. Daarom koop je bij Mevrouw Aardbei de leukste, mooiste, nieuwste en hipste 30x40cm posters!

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten