• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Quut Ballo Coral Rose

€17,50
De Ballo Coral Rose strandemmer van Quut is een kindvriendelijke ronde hippe design emmer, voor op het strand, bij een meertje, in het zwembad of in de tuin. 
Levertijd op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis *
Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Quut Ballo Coral Rose

De Ballo Coral Rose strandemmer van Quut is een kindvriendelijke ronde hippe design emmer, voor op het strand, bij een meertje, in het zwembad of in de tuin. Til de Ballo op aan het touw met de vriendelijke soft-touch greep, en het water blijft zonder te morsen in de Ballo zitten.Deze prachtige ronde Ballo strandemmer is zo ontworpen, dat kinderen iedere keer weer nieuwe dingen ontdekken. De Ballo is een geavanceerd ontwerp, met soft-touch afwerkingen en is vervaardigd van zeer stevig materiaal wat niet scheurt of breekt waardoor het voor kinderen op een veilige en makkelijke manier te gebruiken is.


Afmetingen: diameter 19 cm.

Gewicht: 310 gram

Leeftijd: 1+

Afmeting: 18.3x17.2x24.5cm

Materiaal: Alle producten zijn vrij van BPA, ftalaten en latex en zijn uiteraard volledig recycleerbaar. Het speelgoed gaat levenslang mee. Dat is de filosofie van het merk. Het kan zelfs worden doorgegeven aan de volgende generatie: een nieuwe dimensie van duurzaamheid.