• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Quut Cuppi Lagoon Green-Mellow Yellow

€8,99
Deze schepjes van Quut genaamd Cuppi bieden verschillende mogelijkheden (2 cuppies en 1 balletje). Je kunt er zand mee scheppen en goed geulen mee graven. Ook kun je zeven en water door de gaatjes laten lopen.
Levertijd
Quut Cuppi Lagoon Green-Mellow Yellow

Deze schepjes van Quut genaamd Cuppi bieden verschillende mogelijkheden (2 cuppies en 1 balletje). Je kunt er zand mee scheppen en goed geulen mee graven. Ook kun je zeven en water door de gaatjes laten lopen. Als vormpjes zou je er bijvoorbeeld mooie kasteelpoorten mee kunnen maken. Ook een knikkerbaan in het zand is mogelijk. Je graaft een knikkerbaan uit met de schepjes en daarna kan het bijbehorende balletje daar dan precies doorheen rollen. Gooien met het balletje en proberen op te vangen met het schepje is ook een leuk spel. Je kunt er vast nog veel meer leuke dingen mee bedenken........

 

Afmeting: 6.9 x 9.1 x 15.6 cm

Materiaal: Alle producten zijn vrij van BPA, ftalaten en latex en zijn uiteraard volledig recycleerbaar. Het speelgoed gaat levenslang mee. Dat is de filosofie van het merk. Het kan zelfs worden doorgegeven aan de volgende generatie: een nieuwe dimensie van duurzaamheid.

Opgelet: afhankelijk van de voorraad kan de kleurencombinatie van het balletje wisselen (je krijgt dus of een rood balletje of een blauw balletje).