• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Sonny Angel Santa Claus Christmas Edition

€8,95
Sonny Angel Stocking komt uit de Christmas series 2016 en heeft nog veel andere feestvriendjes. Deze Kerst editie Sonny Angels zijn leuk om te geven rond de feestdagen maar natuurlijk nog leuker om te krijgen!
Levertijd op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis *
Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Sonny Angel Santa Claus Christmas Edition

Sonny Angel Santa Claus komt uit de Christmas series 2016 en heeft nog veel andere feestvriendjes. Deze Kerst editie Sonny Angels zijn leuk om te geven rond de feestdagen maar natuurlijk nog leuker om te krijgen!

De Sonny Angels staan leuk op de kinderkamer, de badrand en in de letterbak. De nostalgische uitstraling van deze schattige figuurtjes doet denken aan de vintage Cutie Kewpie poppen, waardoor ze zelfs geliefd zijn onder volwassenen.

Een Sonny Angel wordt ‘blind’ verkocht. Dat wil zeggen dat je niet weet welke Angel je krijgt. Sonny Angels zitten (per serie) in allemaal gelijke doosjes. Niemand kan dus zien welke Angel erin zit. Het idee is dat de Angel JOU uitkiest, het is een echte geluksbrenger.
In tegenstelling tot andere landen willen wij echter ook mensen de mogelijkheid bieden een specifieke Angel aan te schaffen. Wij hebben daarom de doosjes open gemaakt en de Angels eruit gehaald. 


Omdat het doosje niet door de brievenbus past bieden wij de mogelijkheid de verzendkosten te beperken. Wij maken het doosje open en verpakken de Angel als mooi cadeautje. 

Niet geschikt voor kinderen van 0-3 jaar