Sonny Angel zwijn

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
€ 8,95 Incl. btw
Levertijd:

De Sonny Angel (7,5 cm) heeft een lief engelengezicht, een schattig bloot lijfje, kleine witte vleugeltjes op de rug en een grappige hoed.

De Sonny Angels staan leuk op de kinderkamer, de badrand en in de letterbak. De nostalgische uitstraling van deze schattige figuurtjes doet denken aan de vintage Cutie Kewpie poppen, waardoor ze zelfs geliefd zijn onder volwassenen.

Een Sonny Angel wordt ‘blind’ verkocht. Dat wil zeggen dat je niet weet welke Angel je krijgt. Sonny Angels zitten (per serie) in allemaal gelijke doosjes. Niemand kan dus zien welke Angel erin zit. Het idee is dat de Angel JOU uitkiest, het is een echte geluksbrenger.
In tegenstelling tot andere landen willen wij echter ook mensen de mogelijkheid bieden een specifieke Angel aan te schaffen. Wij hebben daarom de doosjes open gemaakt en de Angels eruit gehaald. 


Omdat het doosje niet door de brievenbus past bieden wij de mogelijkheid de verzendkosten te beperken. Wij maken het doosje open en verpakken de Angel als mooi cadeautje. 

Niet geschikt voor kinderen van 0-3 jaar  

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.