• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Sophie de Giraffe bijtspeelgoed fanfan het hertje

€17,95 €13,95
Fanfan het hertje: HET liefste vriendje van Sophie de Giraf.
Het is een bijt babyspeeltje waarmee uw baby al zijn zintuigen ontwikkelt.
Veel beroemde sterren hebben dit speeltje al aangeschaft voor hun baby!
Levertijd op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis *
Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Sophie de Giraffe bijtspeelgoed fanfan het hertje

Fanfan het hertje; Het liefste vriendje van Sophie de Giraf. Ook een babyspeeltje waarmee je baby al zijn zintuigen ontwikkeld. Veel beroemde sterren hebben dit speeltje al aangschaft voor hun baby!

Lengte 23cm
Breedte 11cm 


Kijken
: Dankzij de donkere vlekjes en contrasten op het gehele lichaam, trekt Fanfan baby's aandacht en wordt zo gemakkelijk een herkenbaar en geruststellend voorwerp voor uw baby.

Luisteren: Dankzij Fanfan's grappige geluidje wordt baby's gehoor gestimuleerd en maakt baby kennis met oorzaak-gevolg.

Proeven: Fanfan is soepel en heeft vele onderdelen waar baby aan kan sabbelen en op kan bijten (oren, pootjes) en dus ideaal voor baby's tandvlees wanneer de tandjes doorkomen. Het bestaat voor 100% uit natuurlijk rubber en verf en is daarom volledig veilig voor baby. Phthalates, PBA en PVC vrij!

Voelen: Fanfan is licht van gewicht en perfect geschikt voor baby's kleine handjes en door de lange poten kan baby hem gemakkelijk vastpakken. De huid is zo zacht als die van mamma en stelt baby gerust en wekt emotionele reacties bij hem op die hem gerust zullen stellen...

Ruiken: Het bijzondere geurtje van natuurlijk rubber afkomstig van de Hévéa geeft het werkelijk iets aparts waardoor baby hem gemakkelijk herkent tussen al zijn speeltjes.

Fanfan zit in een mooie geschenk verpakking.  

Tags