• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

BABYGYMS

Als je opzoek bent naar een babygym zijn er veel verschillende mogelijkheden. Voor iedereen is er wat te vinden bij Mevrouw Aardbei.
Geslacht
Kleuren
Leeftijd

BABYGYMS

Je baby vanaf de geboort op babygym

Al vanaf de geboorte kan je kindje gebruik maken van een babygym. Op dat moment vooral om naar te kijken, maar later ook om vast te pakken of om tegen aan te slaan. Spelen is super goed voor je kindje en het helpt ook nog is met de ontwikkeling van je kleintje. De hand-oogcoördianie van je kindje zal zich vooral ontwikkelen tijdens het spelen. Je kan dus niet vroeg genoeg beginnen met gymen.

Soorten babygyms

Als je opzoek bent naar een babygym zijn er veel verschillende mogelijkheden. Ze zijn er met geluid, zo kan je kindje tijdens het spelen verschillende geluidjes horen. Ze zijn er voor in de box, maar ook voor op de grond. Ook zijn er veel verschillende losse activiteitenspeeltjes beschikbaar. Deze speeltjes kan je zelf ophangen aan de babygym. Op deze manier kan je zelf de perfecte babygym samenstellen.

Merken

In de shop zijn verschillende kleuren speelkleden beschikbaar van onder andere Little Dutch. De speeltjes hiervan zijn afneembaar, waardoor je ze eventueel kan vervangen. Dit zou je kunnen doen met de bibberspeeltjes van Little Dutch. Deze gaan dansen als je kleintje er aan trekt. Ook zou je ze kunnen vervangen met een van de activiteitenringen van Konges Sløjd. Hieraan zit een bijtspeeltje, een spiegeltje en verschillende andere zachte speeltjes. Verder zijn er rammelaars van Done by Deer die door middel van een lusje ook zeer geschikt zijn om op te hangen aan je babygym. 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten