• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

KNUTSELEN

Knutselen en kleuren is goed voor ieder kind! Hiermee ontwikkelen ze inzicht en creativiteit. Of je nu graag kleurt, wilt knutselen of liever zelf iets tekent; er is voor iedereen wel wat.
Geslacht
Kleuren
Leeftijd
€14,95
€15,99

KNUTSELEN

Knutselen en kleuren is goed voor ieder kind! Hiermee ontwikkelen ze inzicht en creativiteit. Of je nu graag kleurt, of liever zelf iets tekent; er is voor iedereen wel wat.

Kleuren

Met de leuke tekenrollen van Oli Ella kun je lekker kleuren. Plaats de rol op de Ollie Ella tekenrolhouder en kleur erop los. Versier deze set met de bijpassende stickers. Kies uit de verschillende soorten thema's: Oceaan, autoweg of jungle. Je kunt een stuk afsnijden of knippen of gewoon door blijven kleuren op een grote rol. De rol is 45 cm breed en wel 8 meter lang. Met deze Olli Ella tekenrol hou je je keine uren stil.

Alle kleuren van de regenboog

Teken met de mooiste kleurtjes van Ooly op je papier. Gebruik hierbij de leukste pennen en potloden zoals mettalic of uitwisbare kleurpotloden of glittergelpennen die allemaal een eigen geurtje hebben. Hou je meer van schilderen is een set van Ooly verfkrijtjes of Ooly waterverf een leuke optie. Al deze verf is op waterbasis en is dus makkelijk schoon te maken. De waterverf deksel heeft kuiltjes en geven je de ruimte om zefs nog meer dan 36 kleurtjes te mengen. Je kunt gelijk beginnen want deze kinder waterverf komt met een penseel. Hou je van minder rommel dan zijn de verkrijtjes een goede keuze; Het is alsof je schildert zonder alle rommel en knoeien. De verfkrijtjes zijn makkelijk met elkaar te mengen en is goed uitwisbaar.

Maar waarom zou je je creativiteit beperken met alleen papier? Gebruik de Ooly Rainy Dayz  op ramen, spiegels en glazen en maak overal je eigen kunstwerk van! De stiften zijn makkelijk te verwijderen en kunnen natuurijk ook op papier gebruikt worden. Daar koop je bij Mevrouw Aardbei de leukste spullen om mee te knutselen!

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten